Mmmm..... cookies...

Afdeling

Tøjhushavekvarteret
692-0

Velkommen til Tøjhushavekvarteret i Randers.

Her tilbyder vi mange attraktive boliger, nogle med nedsat husleje det første år, samt gratis hårde hvidevare-pakke. Alle lejlighederne er selvfølgelig nymalede og helt indflytningsklare.

Er du i tvivl om hvilke lejemål der er omfattet af ovenstående, kontakt da vores udlejningsteam på tlf. 38 12 14 71


Afdelingen er fordelt på flere forskellige adresser:

DRONNINGENSGADE
Her er opført 16 2-rums familieboliger i et velholdt etagebyggeri.

Alle boliger har et rummeligt og lyst køkken i åben forbindelse med stuen. Der er installeret komfur og emhætte samt forberedt til vaskemaskine. Derudover findes et rummeligt værelse. Boligernes indretning er velegnet til kørestolsbrugere. Der er svalegang til alle lejemål.

A/C varme, vandafledningsafgift og vand opkræves af Lejerbo. El opkræves af energi Randers.
Fællesantenne afregnes direkte til YouSee.

Det er tilladt at holde én mindre hund eller kat i Dronningensgade

PRINSESSEGADE:
I Prinsessegade findes 21 boliger fordelt på 1-, 2- og 3-værelses lejligheder. Ejendommen er et etagebyggeri i 3 etager.

Boligerne har et stort åbent køkken som er forsynet med komfur og emhætte. Lejlighederne har indbyggede skabe, skydedøre samt et stort badeværelse. Indretningen er derfor velegnet til kørestolsbrugere. Der er svalegang til alle lejemål.

Det er tilladt at holde én mindre hund eller kat i Prinsessegade.

TØJHUSHAVEVEJ 4
Fine og velindrettede lejligheder. I køkkenet er der komfur og emhætte samt forberedt til installation af vaskemaskine. Der er ikke fællesvaskeri. Der er altaner i alle lejemål og elevator i opgangen.

Lejlighederne er meget egnede til delelejligheder for evt. studerende

TØJHUSHAVEVEJ 5
Velholdt ejendom i 3 etager med udnyttet tagetage. I køkkenet er der komfur og emhætte samt forberedt til installation af vaskemaskine. Der er ikke fællesvaskeri.

Desuden er der fransk altan i alle lejemål.

Lejlighederne er meget egnede til delelejligheder for evt. studerende

TØJHUSHAVEVEJ 10.
Ejendommen er opført i 2001 og er i 4 etager med udnyttet tagetage. Byggeriet er opført ud fra et koncept for etagehuse af træ, som kaldes ”Casa Nova”. Byggesystemet består af lette elementer med bærende konstruktioner af træ.

I køkkenet er der komfur og emhætte samt forberedt til installation af vaskemaskine. Der er ikke fællesvaskeri. Der er altaner i alle lejemål og elevator i opgangen.

Lejlighederne er meget egnede til delelejligheder for evt. studerende

Det er tilladt at holde én hund eller én kat på Tøjhushavevej

NIELS EBBESENSGADE
Fin ejendom med henholdsvis 1- og 2-værelses lejligheder. I de 2-værelses er der komfur og emhætte samt gjort klar til installation af opvaskemaskine. I de 1-værelses er der bordkomfur med 2 kogeplader.

Der er fransk altan i alle boliger, fælles vaskefaciliteter i ejendommen samt fine udendørs fællesområder.

Der betales a conto varme og vand til Lejerbo. Forbruget afregnes årligt. Forbrug af elektricitet afregnes direkte til elforsyningen. Fællesantenne afregnes direkte til leverandøren

MARIENLUNDSGADE
Lejlighederne er rummelige og lyse med højt til loftet og et åbent køkkenmiljø.

I de 4-værelses lejligheder er der installeret en komplet hårde hvidevare-pakke med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og køle- og fryseskab.

Boligerne i stueplan har en skøn terrasse mens boliger på 1., 2. og 3. sal har altan. I en enkelt 2-værelses lejlighed på 3. sal, findes en dejlig tagterrasse med udsigt over Randers Fjord.

Der er elevator og porttelefon i ejendommen, mens der i stueetagen er indrettet pulterrum med låsesystem.
Det er tilladt at holde én kat eller én hund. Der betales a conto-vand til Lejerbo.

Se en video inde fra en bolig på Marienlundsgade på www.lejerbo.dk/marienlundsgade

NIELS BROCKS GADE:
Fin og funktionel ejendom hvor der i alle lejemål findes komfur, emhætte samt er forberedt til installering af vaskemaskine.

Boligerne i stueplan har en skøn terrasse mens boliger på 1., 2. og 3. sal har altan. Der findes derudover en dejlig fælles tagterrasse.

Der er porttelefonanlæg ved hoveddøren mens der i kælderen er indrettet pulterrum med låsesystem.

Der betales a conto-vand til Lejerbo.


TØJHUSHAVEKVARTERET
Afdelingen ligger i Tøjhushavekvarteret, i gåafstand til lystbådehavn og centrum, tæt på uddannelsesinstitutioner, kulturtilbud og rekreative områder - herunder den smukke park
" Tøjhushaven" grundlagt i 1800 tallet og som er Danmarks ældste offentlige parkanlæg.

Kvarteret består af en skøn blanding af byhuse, murermestervillaer, nye og ældre etageejendomme og industribygninger. Her er en blandet men rummelig beboersammensætning, og især kvarterets beboerhus, Remisen, fungerer som et samlingspunkt. Her afholdes forskellige arrangementer og fritidsaktiviteter, og der er mulighed for at leje lokaler til privat brug.

Tøjhushavekvarteret har desuden været med i en såkaldt "kvarterløft-plan" siden 1997.Boliginfo

Adresse

Tøjhushavevej 4, 2. th.,
8900 Randers C

Boligtype

Familiebolig: Etagebyggeri

Værelser

3 vær

Størrelser

92 m2

Husleje

8341 kr.

Indskud

24600 kr.

Ledig pr.

15. august 2024

Afdeling

Tøjhushavekvarteret

Lejemålsnummer

2000/50576/27

Send ansøgning
Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. Eventuelt særlige vilkår for husdyrholdet fremgår af afdelingens husorden.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.